TROTS

Ik hoor mijn twee dochters al zuchten; daar gaat hij weer op de sentimentele tour. Hij gaat vast vertellen hoe trots hij is op zijn gezin en hoe trots hij is op Ruitenburg en hoe trots hij is op zijn vrienden... Maar nee, daar wil ik het in deze blog niet over hebben.

Al enige jaren wordt mij drie dagen per jaar een podium gegund waar een gewone burgerman als ik alleen maar van kan dromen. Een podium waar ook menig artiest jaloers op zou zijn. Een podium met honderdduizenden toeschouwers. Ik heb het over het grootste evenement van onze regio: het Varend Corso.

Ik noem het ‘onze’ regio omdat ik een geboren en getogen Westlander ben. En dààr ben ik TROTS op.

Onze regio behoort tot de top 5 economische sectoren binnen Nederland. Ik ben dan ook elke keer weer verbaasd als ik op vakantie ben buiten het Westland en, alle activiteiten van Westland Marketing ten spijt, moet uitleggen waar het Westland ligt.

Dat wij zelf TROTS zijn op het Westland is mooi

Onze advies- en accountantsorganisatie richt zich op de regio Den Haag, Midden Delfland en het Westland. Deze keuze is niet alleen gemaakt zodat ik reistijd bespaar, maar omdat de ondernemersmoraal in onze regio hoog is. Ondernemers die in oplossingen denken; daar houden wij van.

Daarom wil ik alle ondernemers van het Westland aansporen om dat terechte gevoel van TROTS zijn op onze roots, nog meer uit te dragen.

Dat wij zelf TROTS zijn op het Westland is namelijk mooi, maar het is nog mooier als wij er met elkaar voor kunnen zorgen dat de hele wereld TROTS is op het Westland.

Ik wil meer informatie ontvangen over dit onderwerp

Vul hier je naam in

Vul hier een geldig telefoonnummer in (Voorbeeld 0612345678, zonder spaties of tekens)

Ongeldige invoer

Opmerking (optioneel)

Ongeldige invoer

Ab Rood

Ab Rood

Adviseur
Deel dit artikel
Accepteer marketing-cookies om dit artikel te kunnen delen.

Ik wil meer informatie ontvangen over dit onderwerp

Vul hier je naam in

Vul hier een geldig telefoonnummer in (Voorbeeld 0612345678, zonder spaties of tekens)

Ongeldige invoer

Opmerking (optioneel)

Ongeldige invoer